En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Friluftskopulering (KRI 316): Efter historien med radioapparaten i KRI 315 har Faló börjat komma till insikten att man inte borde bli förbannad över småsaker. Man borde istället leva i nuet! Fånga dagen!  Faló inspireras av en fågel som kvittrar efter en hona och tycker att de borde prova på friluftskopulering i trädgården och bara strunta i allt annat.

89%

66%

34%
Titel : Friluftskopulering (?)
Kod : KRI 316
Antal rutor : 47 st
Snittbetyg : 3.3 av 5.0   (3 röster)
Efter historien med radioapparaten i KRI 315 har Faló börjat komma till insikten att man inte borde bli förbannad över småsaker. Man borde istället leva i nuet! Fånga dagen! Faló inspireras av en fågel som kvittrar efter en hona och tycker att de borde prova på friluftskopulering i trädgården och bara strunta i allt annat.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Ett av Kristers många mästerverk. Fantastisk serie. På framsidan av nr 2 2004 står det ”Högkvalitativ och äggande”. Tänkte att det kanske är den officiella titeln på serien?
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2022

Finns i butik sedan 5/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/6!
Siffernörderi
Serier: 964 st
Sidor: 3642 st
Rutor: 25259 st
Tidningar/Album: 822 st
Publiceringar: 2514 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 111 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!