Välj tråd


Feedback & konstruktiv kritik
Här tänkte jag att vi kan lämna lite feedback åt Krister och andra som bidragit till att göra "Uti vår hage" så bra. T.ex Anton Petersson för hans mysiga färgläggning på sistone och Gert Lozell för hans manusbidrag. Tänk på att kritik skall vara konstruktiv!
Uti vår hage serier rent allmänt
Här pratar vi om Uti vår hage serier i allmänhet.
Enskilda serier kommenteras för enkelhetens skull via serieindexet istället.

Figurer ifrån serien
Här kan vi prata om olika figurer som varit med i serien genom åren. Vem eller vilka skulle ni vilja se mer eller mindre av i framtiden?
Tidningen Uti vår hage
Här pratar vi om tidningen "Uti vår hage" med allt vad det innebär med t.ex Bi-serier. Vad är bra och vad kan bli bättre? Tänk på att Krister gör ett kanonjobb och vi kan ej begära att han ska producera fler nya serier än vad han redan gör.
Uti vår hage - Då och nu
En tråd om Uti vår hages utveckling under snart 40 år. Var det bättre förr eller tycker du liksom jag att serien utvecklats till det ännu bättre?
Visa alla kommentarer ifrån detta forum
Byte av webhotell
Sajten är nu flyttad till nytt webhotell och allting verkar fungera som det ska. Hör gärna av dig om du upptäcker något som verkar vara fel :)

/Håkan
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2024

Finns i butik sedan 2/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 985 st
Sidor: 3776 st
Rutor: 26055 st
Tidningar/Album: 838 st
Publiceringar: 2617 st
Medlemmar: 67 st
Forumkommentarer: 135 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!