En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Åt skogen (KP 27): Efter den något förvirrade förflyttningen i föregående avsnitt har kompaniet nu anlänt till Jäppsund. Kompaniet skall nu transporteras med lastbil till övningsområdet och på vägen dit skall de möta upp löjtnant Bourdong. Vaktposten som skulle stoppa lastbilen missar dem dock då han drack kaffe så de kör vilse.  91:an och 87:an släpps av och får hålla koll efter löjtnanten ifall han kommer den vägen. Men istället söker de upp en närliggande ort där de träffar på en ung tjej som känner till var deras kompani håller till så hon skjutsar dem dit.

62%

58%

38%

21%

12%

12%

12%

4%
Titel : Åt skogen
Kod : KP 27
Antal rutor : 24 st
Snittbetyg : 2.0 av 5.0   (1 röst)
Efter den något förvirrade förflyttningen i föregående avsnitt har kompaniet nu anlänt till Jäppsund. Kompaniet skall nu transporteras med lastbil till övningsområdet och på vägen dit skall de möta upp löjtnant Bourdong. Vaktposten som skulle stoppa lastbilen missar dem dock då han drack kaffe så de kör vilse. 91:an och 87:an släpps av och får hålla koll efter löjtnanten ifall han komme....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 51 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!