En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Hämnden är ljuv (KRI 85/JR 62): Efter att killarna satt upp tält i värmen tycker de att de förtjänar en lugn stund i solen med lättöl. Revär ska inte komma förrän om en timme, men han är ute i god tid och tar grabbarna på bar gärning. Han blir förbannad men killarna menar att det ju bara var lättöl och att de ändå inte hade något att göra.  Men det finns alltid något att göra i det militära menar Revär som tvingar dem att gräva en grop i gyttjig terräng.

77%

50%

47%

43%

10%

7%
Titel : Hämnden är ljuv
Kod : KRI 85/JR 62
Antal rutor : 30 st
Snittbetyg : 2.0 av 5.0   (1 röst)
Efter att killarna satt upp tält i värmen tycker de att de förtjänar en lugn stund i solen med lättöl. Revär ska inte komma förrän om en timme, men han är ute i god tid och tar grabbarna på bar gärning. Han blir förbannad men killarna menar att det ju bara var lättöl och att de ändå inte hade något att göra. Men det finns alltid något att göra i det militära menar Revär som tvingar dem ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!