En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Bland grevar och musseroner (KRI 433): Olaf och hans kollega Sakamoto ska satsa på en japansk-vegetarisk restaurang. Deras paradrätt innehåller snedfotad kejsarmusseron, en sällsynt, och dyrbar, delikatess som bara växer i speciella aspskogar. Faló råkar känna till var det växer rejält med sådana svampar, men det är i en av Greve Kruusensnorres skogar och de beträder man på egen risk då greven anser att han har rätt att skjuta inkräktare. Faló hävdar dock sin rätt enligt allemansrätten och ger sig ut på svampjakt.

64%

32%

23%

21%

13%
Titel : Bland grevar och musseroner
Kod : KRI 433
Antal rutor : 47 st
Snittbetyg : 3.7 av 5.0   (3 röster)
Olaf och hans kollega Sakamoto ska satsa på en japansk-vegetarisk restaurang. Deras paradrätt innehåller snedfotad kejsarmusseron, en sällsynt, och dyrbar, delikatess som bara växer i speciella aspskogar. Faló råkar känna till var det växer rejält med sådana svampar, men det är i en av Greve Kruusensnorres skogar och de beträder man på egen risk då greven anser att han har rätt att skjut....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!