En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Fyllesvin i trafiken (KRI 344): Faló sitter i Folkvettsparken och försöker skriva en gripande kärlekshistoria om två unga människor vars liv förändras dramatiskt när de blir påkörda av ett rattfyllo.  En roman som också kan ses som kritik mot rättssystemets totala kapitulation angående beivrandet av alkoholrelaterade trafikbrott.   När han själv håller på att bli påkörd av en viss överförfriskad herre på flakmoped så ringer han polisen. De har dock viktigare saker för sig då det är seriefinal i Grisrugby mellan Mjölhagen och Snutteboda.  Faló vänder sig istället direkt till åklagaren som efter viss påtryckning ser till att polisen arresterar Börje.   Detta får oanade konsekvenser då det visar sig att Börje skulle spela i den där Grisrugbymatchen.

89%

42%

32%

23%

11%

6%

5%

4%
Titel : Fyllesvin i trafiken
Kod : KRI 344
Antal rutor : 97 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Faló sitter i Folkvettsparken och försöker skriva en gripande kärlekshistoria om två unga människor vars liv förändras dramatiskt när de blir påkörda av ett rattfyllo. En roman som också kan ses som kritik mot rättssystemets totala kapitulation angående beivrandet av alkoholrelaterade trafikbrott. När han själv håller på att bli påkörd av en viss överförfriskad herre på flakmoped så r....

Har han varit med förr?
Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2012-09-11 21:38:22 och uppdaterades 2012-09-11 21:40:19
Någon som känner till vem snubben tillsammans med Kalle Spånholk och Vicke mä örat är? Jag har inte sett honom innan så jag misstänker att det är en ny lirare. Det är alltså gubben längst till höger ovan som jag syftar på.
 
Det finns 1 kommentarer för just denna serien.

Sidväljare: [1]
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!