En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Släpp fångarne loss, det är jul igen (KRI 322): Faló träffar på sin gamla klasskamrat Lola Babbel medan han står och beundrar en bil som han då påstår är hans egen bil. Hon jobbar som vårdbiträde och letar själv efter en billig bil. Precis när hon frågar vad Faló arbetar med ringer hans mobil och av samtalet att döma utger sig Faló för att vara advokat och han måste rusa iväg till häktet för att hjälpa en klient. Något man först tror är på skoj, men det visar sig minsann att Olaf hamnat i trubbel och Faló ställer upp som hans advokat.

98%

31%

22%

21%

21%

10%
Titel : Släpp fångarne loss, det är jul igen (?)
Kod : KRI 322
Antal rutor : 58 st
Snittbetyg : 3.5 av 5.0   (2 röster)
Faló träffar på sin gamla klasskamrat Lola Babbel medan han står och beundrar en bil som han då påstår är hans egen bil. Hon jobbar som vårdbiträde och letar själv efter en billig bil. Precis när hon frågar vad Faló arbetar med ringer hans mobil och av samtalet att döma utger sig Faló för att vara advokat och han måste rusa iväg till häktet för att hjälpa en klient. Något man först tror ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!