En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Kattliv (PID-12, PAN-18): Detta är en fristående fortsättning på "Invasion i trädgårdslandet" där Pidde Andersson spinner vidare på Jessicas idé. I förra avsnittet åkte Lydia och Petrus och badade och Torsten fick snällt stanna hemma efter skadorna han ådrog sig i jakten på katten. Han har nu förberett lite kött att grilla och planerar att festa till det lite när de kommer hem igen. Torsten har fortfarande synpunkter på hur Faló sköter sin trädgård och Faló orkar inte längre höra på gnällandet så han tar helt enkelt fram gräsklipparen.  Sen var det ju den där katten...

68%

53%

16%

16%

13%
Titel : Kattliv
Kod : PID-12, PAN-18
Antal rutor : 38 st
Snittbetyg : 2.3 av 5.0   (3 röster)
Detta är en fristående fortsättning på "Invasion i trädgårdslandet" där Pidde Andersson spinner vidare på Jessicas idé. I förra avsnittet åkte Lydia och Petrus och badade och Torsten fick snällt stanna hemma efter skadorna han ådrog sig i jakten på katten. Han har nu förberett lite kött att grilla och planerar att festa till det lite när de kommer hem igen. Torsten har fortfarande synpun....

Skrivet av : Erik
2022-06-14 20:55:05
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 

Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Det finns 2 kommentarer för just denna serien.

Sidväljare: [1]
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2022

Finns i butik sedan 2/8!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/10!
Siffernörderi
Serier: 967 st
Sidor: 3668 st
Rutor: 25412 st
Tidningar/Album: 824 st
Publiceringar: 2530 st
Medlemmar: 58 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!