En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Undan för hundan! (KRI 178): 91:an är ute och går med överstens hund Cesar, som bekant är mycket stor och stark. När han möter överstens svärmor så vill Cesar fram och hälsa då han känner igen henne, och då orkar inte 91:an hålla emot. Hon förkarar för översten att han inte kan låta såna sillmjölkar som 91:an rasta "monstret" Cesar. Översten tar dock både Cesar och 91:an i försvar och går sedan till 91:an för att berätta att han inte ska bry sig om vad svärmor sagt till honom.  Men Cesar är inte där och översten undrar var han gjort av honom.  Han har bundit fast honom i dragkroken på en bil!  Översten blir smått förbannad och förklarar att det ju är rent livsfarligt, tänk om föraren kommer och inte uppmärksammar hunden och kör iväg!

75%

75%

50%

31%
Titel : Undan för hundan!
Kod : KRI 178
Antal rutor : 16 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
91:an är ute och går med överstens hund Cesar, som bekant är mycket stor och stark. När han möter överstens svärmor så vill Cesar fram och hälsa då han känner igen henne, och då orkar inte 91:an hålla emot. Hon förkarar för översten att han inte kan låta såna sillmjölkar som 91:an rasta "monstret" Cesar. Översten tar dock både Cesar och 91:an i försvar och går sedan till 91:an för att be....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2022

Finns i butik sedan 2/8!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/10!
Siffernörderi
Serier: 967 st
Sidor: 3668 st
Rutor: 25412 st
Tidningar/Album: 824 st
Publiceringar: 2530 st
Medlemmar: 58 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!