En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Hårda bud (KRI 138/JR 75): Överstens fru tycker att deras hem behöver förnyas, det lever inte längre upp till den standard som förväntas av en officer och hans adliga hustru. Översten förklarar att de inte kan förnya i den takt de tidigare gjort då en officerslön inte räcker till sådana extravaganser i dagens läge. Frun börjar spela ut offerkortet, hon borde ha gift sig med Wolfgang Silverfjäädher istället. Översten blir förbannad, slår näven i bordet och säger att nu får det vara slut på hennes eviga gnällande. Hon har ett himmelrike av lyx och överflöd i jämförelse med mannarna på regementet som lever soldatliv nästan i fattigdom utan att klaga.   Frun börjar gråta ännu mer och ringer sin mamma som kommer på besök. De ska minsann göra ett besök på regementet för att se hur manskapet har det!

83%

50%

46%

12%

12%

8%

4%
Titel : Hårda bud
Kod : KRI 138/JR 75
Antal rutor : 24 st
Snittbetyg : 2.0 av 5.0   (1 röst)
Överstens fru tycker att deras hem behöver förnyas, det lever inte längre upp till den standard som förväntas av en officer och hans adliga hustru. Översten förklarar att de inte kan förnya i den takt de tidigare gjort då en officerslön inte räcker till sådana extravaganser i dagens läge. Frun börjar spela ut offerkortet, hon borde ha gift sig med Wolfgang Silverfjäädher istället. Överst....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!